Politica de retur

Returnarea produselor

Returul produselor se supune ordonantei nr. 34/2014, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta. Toate detaliile de ordin legal referitor la returnarea produselor pot fi consultate si in documentul Termeni si Conditii.

 

Conditii pentru returnarea produselor

Daca ai achizitionat un produs gresit, il poti returna in termen de 14 zile lucratoare, fara nicio explicatie.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.

Nu se efectueaza schimburi de produse. In cazul in care achizitionezi un produs gresit si doresti sa îl schimbi, singura optiune este sa îl returnezi, sa îti rambursam banii si apoi sa faci o noua comanda cu produsul corect/dorit.

Atentie!

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, produsul va fi reexpediat catre client, fara a rambursa valoarea acestuia.

Denuntarea unilaterala de contract se face conform Art.4 (1) b): "Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului", redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14.

 

Cheltuieli de returnare

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Konvayo, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile lucratoare de la retur, prin transfer bancar.

 

Procedura de retur

 1.Trimite un e-mail la office@konvayo.ro cu urmatoarele informatii:

 

          Numar factura

          Nume Produs

          Motiv Retur

          Cont IBAN

          Nume Titular Cont

 

  2. Vei primi in scurt timp un e-mail de confirmare a solicitarii si a contului bancar.

  3. Vei fi notificat de curier prin sms/apel telefonic, referitor la ziua si ora ridicarii coletului.

  4. Din momentul primirii coletului in depozitul nostru, in termen de 14 zile lucratoare iti vor fi rambursati banii.

  5. În cazul in care ai achitat produsele cu cardul bancar, suma iti va fi returnata in 24h de la primirea coletului in depozit.