Lentilele de contact – Top 10 avantaje care iti schimba viata

Lentilele de contact – Top 10 avantaje care iti schimba viata

Daca deja porti lentile de contact, simti avantajele pe pielea ta, dar daca acum te pregatesti sa dai ochelarii de pe nas pe lentile de contact, iata cele 10 avantaje ale unei decizii care-ti va schimba viata.

  1. Cand intri intr-o incapere, cand te sui la volan, cand transpiri din greu la sala de fitness  sau, pur si simplu, bei un ceai fierbinte, lentilele de contact nu se vor aburi niciodata.
  2. Ai auzit de distorsiunea periferica? S-a constatat ca 50% dintre purtatorii de ochelari cu lentile progresive se lovesc de acest disconfort vizual, cel putin in perioada de acomodare. In plus, ramele ochelarilor (sau marginea lentilelor in cazul ochelarilor fara rame), iti limiteaza vederea. Lentilele de contact, in schimb, elimina distorsiunile si orice obstacol, astfel ca te poti bucura din plin de o vedere clara si de intregul tau camp vizual.
  3. Cu lentilele de contact, poti purta fara griji cei mai in voga ochelari de soare.
  4. Ploua, ploua, ploua, ploua... Picaturile se preling pe ochelari si ti-ai dori niste stergatoare sa poti lua virajele corecte pe langa oamenii de pe strada, la fel de grabiti ca si tine. Pare un scenariu cunoscut? Lentilele de contact sunt cu totul din alt film. Unul in care, desi ploua torential, vederea ramane la fel de clara ca in cea mai senina zi.
  5. Ochelarii iti pot da dureri de cap. Daca sunt prea mici si, literalmente, “te strang de nas”, daca bratele nu sunt suficient de lejere, daca sunt prea grei... Lentilele de contact te scutesc de orice disconfort de acest gen. Au doar cateva miligrame si ochiul tau nu simte greutatea.
  6. Exista niste pitici diabolici care  fura ochelarii de vedere si ii ascund exact atunci cand ai nevoie de ei.  Cu lentilele de contact nu au nimic niciodata...
  7. Ochelarii de vedere pot fi un obstacol atunci cand practici un sport. Sau chiar te pot accidenta daca o minge te loveste cu putere. Lentilele de contact sunt invizibile, nu aluneca din ochi si te lasa sa te concentrezi 100% asupra sportului.
  8. Cand ai un machiaj sofisticat, preferi sa nu il tii ascuns in spatele unor rame.
  9. Lentilele de contact sunt secretul tau. Ochelarii sunt remarcati de toata lumea si iti dau un farmec nou. Cand porti lentile de contact, iti pastrezi farmecul 100% natural.
  10. O vedere perfecta, 24 de ore din 24, fara sa iti ramana dungi rosii pe nas, fara sa te doara urechile, fara sa iti ratacesti ochelarii, fara sa-i lustruiesti de mai multe ori pe zi. Si mult mai mult decat atat. Niste ochi superbi, in culoarea pe care ai admirat-o intotdeauna si ti-ai fi dorit-o pentru tine. Poti avea toate aceste avantaje intr-o singura pereche de lentile de contact colorate.